Lessen

Lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen

Capoeira is een sport waarbij je te maken krijgt met verschillende aspecten die ook heel goed te gebruiken zijn in het dagelijkse leven. Leer unieke bewegingen, techniek, geschiedenis en muziek van de capoeira en verbeter tegelijkertijd je uithoudingsvermogen. Je leert verschillende instrumenten te bespelen, capoeiraliedjes te zingen en acrobatische bewegingen te maken. Verder werk je aan je conditie, kracht, zelfvertrouwen, respect en expressie. Kan jij een andere sport noemen waarbij er zoveel verschillende elementen worden gebruikt? Kom snel een keertje kijken voor een proefles.

Capoeira is erg leuk om te doen en goed te leren voor iedereen die dat wil. Je hoeft niet lenig, jong of sterk te zijn om met capoeira te beginnen. Iedereen is van harte welkom om een keer een proefles te komen doen. Heb je interesse neem dan contact met ons op.

Nog nooit capoeira gespeeld? Geen probleem! De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

De lessen worden afwisselend gegeven door Formado Ahmed, Formada Maaike en Formada Andrea, onder begeleiding van Contra Mestre Geraldo Coutinho die regelmatig extra workshops geeft.

De eerste proefles is altijd gratis!
Iedere vrijwillige bijdrage is welkom.

Lestijden & locatie

Dag Tijd Voor wie Locatie
Maandag 16:00 – 17:00 uur Kinderen t/m 12 jaar Hart Haarlem
Woensdag 20:00 – 22:00 uur Jongeren & Volwassenen  Hart Haarlem

Bekijk onze locaties


JeugdSportPas aanbieding

Probeer capoeira voor maar € 10,-

Ben je tussen de 5 en 12 jaar of tussen de 13 en 18 jaar en wil je capoeira uitproberen via de JeugdSportPas?

Meld je aan

jeugdsortpas promo