Lessen

Lessen voor jongeren en volwassenen

Capoeira is een sport waarbij je te maken krijgt met verschillende aspecten die ook heel goed te gebruiken zijn in het dagelijkse leven. Leer unieke bewegingen, techniek, geschiedenis en muziek van de capoeira en verbeter tegelijkertijd je uithoudingsvermogen. Je leert verschillende instrumenten te bespelen, capoeiraliedjes te zingen en acrobatische bewegingen te maken. Verder werk je aan je conditie, kracht, zelfvertrouwen, respect en expressie. Kan jij een andere sport noemen waarbij er zoveel verschillende elementen worden gebruikt? Kom snel een keertje kijken voor een proefles.

Capoeira is erg leuk om te doen en goed te leren voor iedereen die dat wil. Je hoeft niet lenig, jong of sterk te zijn om met capoeira te beginnen. Iedereen is van harte welkom om een keer een proefles te komen doen. Heb je interesse neem dan contact met ons op.

Nog nooit capoeira gespeeld? Geen probleem! De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

De lessen worden afwisselend gegeven door Monitor Ahmed, Monitora Maaike en Monitora Andrea, onder begeleiding van Mestre Geraldo Coutinho die regelmatig extra workshops geeft.

De eerste proefles is altijd gratis!
Iedere vrijwillige bijdrage is welkom.

Lestijden & locatie

Dag Tijd Voor wie Locatie
Woensdag 20:00 – 21:30 uur Jongeren & Volwassenen(vanaf 13 jaar)  Hart Haarlem

Contributie: € 40,- per maand.*

Bij voldoende inschrijvingen starten we in schooljaar 2024-2025 weer met een kindergroep.

* Opzegtermijn: 1 maand. De contributie loopt door tijdens de schoolvakanties, feest- en brugdagen zoals vermeldt op de website van Hart wanneer er geen lessen kunnen plaatsvinden. 

Heb je weinig geld en kun je onze contributie niet betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan misschien helpen. Via een tussenpersoon (intermediair) op school of in je wijk kun je een aanvraag doen. Kijk voor meer informatie op www.jeugdfondssportencultuur.nl

 

 

Bekijk onze locatie