Workshops

Voor workshops kunt u terecht bij Capoeiravereniging Senzala de Santos. Wij bieden workshops op maat voor evenementen, bedrijven, scholen en andere instellingen.

Organiseert u een verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, cultureel evenement of sportdag? Een Capoeiraworkshop is voor iedere gelegenheid een mooie en originele aanvulling.

Professor Geraldo Coutinho, oprichter van de vereniging, heeft al 20 jaar Capoeira ervaring, waarvan 10 jaar in Nederland. Door het hele land heeft hij de afgelopen jaren meer dan 100 workshops verzorgd. De workshops kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels, Spaans of Portugees.

Complete workshops op maat

Onze workshops worden op maat gemaakt voor uw feest, evenement of school. Alle aspecten van Capoeira komen aan bod: beweging, techniek, geschiedenis, cultuur en muziek. Het aanbod varieert van een korte workshop van 1 uur tot een halve of hele dag voor een of meerdere groepen, met een of meerdere workshop-leiders.

Muziekworkshops

Onze leraren zijn gespecialiseerd in de ritmische Capoeira muziek. Wilt u wel kennismaken met de Capoeira cultuur, maar doet u het liever rustig aan? Dan kunt u ook kiezen voor een muziekworkshop.

Wilt u een workshop boeken of vrijblijvend meer informatie ontvangen?
Sly: 06-54 320 040

E-mail: senzaladesantos@gmail.com

U kunt uw evenement uiteraard ook uitbreiden met een Capoeirashow [lees meer]